capul greu se sprijina in mana usoara

Centrul National al Restauratorilor de Monumente Istorice din Romania

Este primul proiect din anul 4. Fiind un proiect de scoala are un client fictiv cu ,referinta reala, si anume Uniunea Natională a Restauratorilor de Monumente Istorice (UNRM). Mandra cladire urmeaza sa adaposteasca sediul UNRM. Terenul pe care l-am avut la dispozitie este langa Hanul Solacolu. Cladirea cuprinde mai multe functiuni, printre care o sala de muzeu, sala de conferinta, laboratoare (pentru restauratori), sali de clasa (pentru a invata sa restaurezi), camere de cazare (unde dorm viitorii restauratori, cei care urmeaza cursurile UNRM), restaurant , si altele


proiect 1 an 4


Imaginea de mai sus, este cu corpul de cazare al centrului. La parter este restaurantul (acolo unde se vede peretele cortina).  Jocul plin-gol (un joc care mie imi place) are ca scop sa nu se inteleaga din afara cladirii ca acolo sunt camere si s-a folosit acest fel de randare a fatadelor pentru a se evita banala imagine de camin sau mai rau inchisoare .Cum se vede mai jos.


Si cum aceasta cladire este intr-o zona in care nu se gasesc copaci, iarba sau ori ce tip de verdeata; avem si o curte interioara cu cativa copacei.


 

Frumos ?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s